Hur man tjänar pengar Handicapping hästkapplöpningar och framtiden för racing, sanning från en gammal timer

Följande information är resultatet av många års handikapp för hästkapplöpning. Det är fortfarande bara en mans åsikt om hästkapplöpning och bör ses som en enda synvinkel. Det är inte evangelium och ingenting här är gjutet i sten. Saker och ting förändras och hästkapplöpningar förändras, ibland förändras hästkapplöpningar till det goda och ibland till det dåliga, men det förändras alltid och ändå är vissa saker om handikapphästkapplöpningar desamma.

Här är några saker som har förändrat hästkapplöpningshandikapp …

1. Pari-mutuel satsning. Vid ett tillfälle fick folk fasta odds och satsade med bookmakers eller kanske banan. Det innebar att en person kunde handla för de bästa oddsen. Tänk på det en minut nästa gång du tillbringar timmar med att handikappa ett hästkapplöpning bara för att låta en häst du valt gå till ett så kort pris som du bestämmer dig för att klara loppet.

2. En annan förändring har varit hastighetshandikapp. Handikapp för hästkapplöpningar var mycket annorlunda redan under dagarna före hastighetshandikapp. När hastighetshandikapp med tillförlitliga siffror först kom på tävlingsscenen, städade de med figurerna, men nu har det gått för fullt så en häst med en bra siffra satsar på så låga odds att du måste undra varför någon ens stör med hastighetshandikapp längre. En del av ekvationen för hastighetshandikapp är datorer. Informationsåldern har gett så mycket information till hästkapplöpningshandikapp att det krävs en doktorsexamen. att smälta och använda all information. Är detta framsteg?

3. Simulcasting har gett fler racing till fler människor än någonsin tidigare. Om det lokala spåret är fuktigt, inga problem, hitta bara ett spår i simulcast -schemat och satsa på det spåret. Och ändå, med alla nya framsteg som simulcasting och mer information för hästkapplöpande handikappare, krymper handtagen eller bara håller sig och spelarna vänder sig till kasinon, lotterier och vem vet vad de ska tillgodose deras behov av spel.

Har hästkapplöpningshandikapp en framtid eller är vi den sista av en döende ras? Var är framtidens handikapp?

Detta är en fråga som hemsöker många spårägare och svaret är inte klart. Spel som alla mänskliga aktiviteter, särskilt underhållning och nöje, är cykliskt. Horse Racing Handicapping kommer förmodligen att överleva, men det kommer att se hårda tider och bra tider. Titta på det så här, människor har tävlat hästar och satsat på hästkapplöpning i århundraden och ändå är det fortfarande här.

Jag kan berätta av egen erfarenhet, vissa människor har det i blodet när de föds och de kan inte undvika det. Oavsett var de är eller vad som händer kommer hästkapplöpningar hitta dem. Många av dem kommer att bli hästkapplöpningshandikapp.

Ett av mina första minnen är att titta upp under staketets nedre skena vid den gamla Narragansettparken och se hur hästarna hovar dundra förbi. Mina föräldrar och farfar hade tagit mig till banan. Min farfar var en ryttare som hade hemman i Montana. Jag tror att det förmodligen var en jämn blandning av mänskligt blod, mustangblod och whisky som flödade genom hans ådror. Han kunde inte ha hållit sig borta från hästkapplöpningar om du höll en pistol mot huvudet. Det finns ett fotografi av mig när jag bara var liten. Jag sitter på en ponny på min farfars gård medan folket äter sin frukost ute. Jag antar att det finns hästkapplöpning och hästar i mitt blod också. Det var så jag blev en hästkapplöpningshandikapp och därför har jag på ett eller annat sätt handikappat hästkapplöpningar i flera år.

Du skulle tro att någon med så mycket hästen -i -ness om honom skulle vara en sus på att handikappa hästkapplöpningar, men jag har fortfarande mina upp- och nedgångar. Jag har stöttat mig själv ibland och haft mina vinnande år, men eftersom det ständigt förändras måste du fortsätta lära och vara villig att förändra. Att handikappa hästkapplöpningar är sällan enkelt men om du blir tillräckligt bra på det är det givande. Du säger förmodligen till dig själv: “Herregud, man, ta till tipsen, dela hemligheten med handikapp med mig.”

Här är den största hemligheten inom hästkapplöpningshandikapp; det finns ingen hemlighet till handikapp. Att veta det är förmodligen den viktigaste nyckeln till att vara en framgångsrik handicapper. Det finns ingen gyllene formel, ingenting fungerar hela tiden på varje spår. Herr och fru hästkapplöpningshandikapp här är ditt mål, hitta ett sätt att tjäna pengar på att handikappa hästkapplöpningar som passar dig och din stil, den typ av person du är. Det finns många sätt att nå målet att tjäna pengar på hästkapplöpningar, men var och en av oss är på jakt efter att hitta sin egen väg. Jag kan inte berätta individuellt vad som fungerar för dig.

Jag kan berätta detta, oavsett om du blir en speed capper, sight capper, tote board watcher eller en kombination av allt detta eller hittar ett annat sätt, de system och information du hittar på dessa sidor kommer att ta dig mycket närmare din mål att göra vinst på banan vid hästkapplöpningshandikapp. Alla system berör en eller flera av dessa aspekter. Informationen i True Handicapping om att titta på tränare, träningspass och tote board -handling kommer att placera dig väldigt nära de svårfångade 1% som faktiskt visar en rimlig vinst på sitt hårda arbete med att handikappa hästkapplöpningar.

När det gäller mitt eget sätt?

 Jag använder en kombination av träningspass, hastighet, tränare, avel, banförspänning (modeller). Allt börjar med att hitta en häst som redan har gjort vad som krävs för att vinna dagens lopp. Det är fantastiskt hur låga favoriter aldrig har gjort vad som krävs för att vinna dagens lopp. När de misslyckas och en beprövad häst vinner, kommer ett stort flämtande upp från mängden. Jag hör det ibland på väg till vinstlinjen. Om du vill bli en bra hästkapplöpningshandikapp, läs True handicapping och True Winning. Inget system du köper kommer någonsin att göra dig rik, men du kan lära av dem och dessa system är baserade på goda ljudprinciper som kommer att flytta din handikapp några steg så att du befinner dig i den övre percentilen av handikappade. Du kan använda dem för att hitta din väg och sedan gå med mig i betalningsraden.

De mest konsekventa hästkapplöpningssystemen måste ha grunderna och en handikappare måste förstå grunderna. Jag har funnit hästkapplöpning i 50 år inklusive som ägare. Utan grunderna kommer resten inte att göra någon nytta. Om du vill lära dig hur en hästägare och insiderhandikapp bara går till stegehandikapp och får sanningen.

Bill Peterson är en tidigare hästkapplöpningsägare och professionell handicapper. Han kommer från en hästkapplöpningshandikappsfamilj och som han uttrycker det, “Horse Racing is in my blood.”

Läs också Du måste vara en kontrar för att vinna på hästkapplöpning!

Author: kackla